Airbnb incepe verificarea proprietatilor de pe platforma

Se doreste stoparea tepelor de pe Airbnb, de aceea platforma doreste sa inceapa verificarea tuturor proprietatilor. In momentul de fata, Airbnb este o platforma foarte apreciata de un numar mare de persoane. Aceasta platforma va ofera ocazia de a va bucura de vacanta, insa procesul de inchiriere nu este intotdeauna unul atat de sigur pe cat va imaginati. Compania spune asadar va doreste sa le ofere utilzatorilor o experienta cat mai sigura.

Ea va incepe asadar sa verifice toate locuintele de pe platforma, astfel incat sa se asigure ca acestea sunt conforme. Ei isi doresc ca totul sa functioneze cat mai optim pe platforma, de aceea au pornit si aceasta verificare a locuintelor. Inca din decembrie 2020, Airbnb va incepe aceste verificari. De asemenea, ei mai promit si daca se constata ca cei care vor folosi platforma vor avea parte de o inselatorie, li se va returna banii. Aceasta platforma s-a lansat inca din anul 2008. Ea le ofera utilizatorilor ocazia de a se bucura de o experienta cat mai sigura. Vice News a descoperit totusi pe platforma o intreaga retea de proprietati false sau de inselatorii.

Proprietarul posteaza astfel ca un apartament este disponibil, iar utilizatorul isi rezerva chiria in acel apartament. Proprietarul urmeaza sa anuleze dupa o perioada cazarea respectiva. Vizitatorului i se ofera un alt apartament, dar intr-o alta locatie mai indepartata si fara facilitatile promise. Se pregateste astfel lansarea unui nou serviciu pentru utilizatori. In cazul in care acestia nu vor avea parte de cazarea pe care o doresc, atunci cei de la Airbnb le va pune la dispozitie o alta cazare. De asemenea, daca nici o cazare nu va fi disponibila in perioada respectiva, oamenii isi vor primi banii inapoi.

Compania verifica toate proprietatile de pe platforma, astfel incat sa se asigure ca toate aceste proprietati sunt in regula. Ea le ofera astfel utilizatorilor o multime de optiuni interesante spre care se pot orienta. Acestia nu vor avea asadar dificultati in a gasi o cazare pe placul lor. Ei se vor bucura mereu de un loc excelent de cazare si de conditiile cele mai bune.