Inchirierea de masini reprezinta o optiune pe care calatorii o folosesc din ce in ce mai mult in secolul XXI. Companiile low-cost ne permit sa calatorim in orice oras al lumii pentru foarte putini bani. Acum poti sa te misti dintr-o locatie in alta si sa descoperi multe locuri pentru foarte putini bani.

Dar daca nu ati inchiriat inca o masina pana acum, aveti aici cateva avantaje ale inchirierii unei masini.

Avantajele oferite de companiile de inchirieri auto

Libertate de miscare

In timp ce va bucurati de vacante, nu doriti sa va faceti griji cu privire la preturile de taxi, orarele sau statiile de autobuz. Vreti doar sa explorati, sa improvizati si sa va bucurati de timpul dvs.

Faceti economie

Puteti economisi bani facand o rezervare intr-un hotel situat putin mai departe de centrul orasului si sa inchiriati o masina. Banii pe care ii salvati, ar compensa pretul pentru inchirierea masinilor, pe langa faptul ca va veti bucura de libertatea de miscare.

Calitatea vietii

Cand ajungeti la aeroport, este foarte usor sa gasiti birourile de inchiriere de masini la terminal. In afara de aceasta, exista si cateva companii cu costuri reduse situate in afara aeroportului. Puteti economisi bani pe taxiuri (care sunt destul de scumpe) si pe autobuze; Autobuzele sunt foarte ieftine, insa ar putea fi o optiune destul de incomoda, mai ales daca statia de autobuz este departe de hotel. In plus, exista si riscul sa asteptati mai mult in statiile de autobuz.

Confort

Inchirierea de masini permite vizitarea unor locuri indepartate, a unor trasee ascunse sau a unor restaurante cu vedere, imposibil de realizat prin luarea unui taxi sau a unui autobuz. Aceste locuri speciale sunt de obicei inaccesibile cu autobuzul. De asemenea, nu este nimic mai bun decat o masina care va asteapta la gara sau aeroport. Nimic mai confortabil decat sa nu trebuiasca sa transportati bagajele la autobuz, tramvai sau in subteran sau sa platiti taxe suplimentare pentru aeroport. Spuneti-i da confortului.

Pret

Datorita concurentei dintre birouri si companii de inchirieri auto, acestea ofera de obicei oferte foarte bune si o gama larga de autoturisme.

Accesibilitate

Daca locuiti intr-un oras mare si nu aveti nevoie de o masina in fiecare zi, nu va merita sa platiti pentru asigurare, parcare, verificari mecanice, anvelope daca folositi doar masina pentru a merge la IKEA sau o calatorie romantica. Inchiriati o masina in acele ocazii speciale si veti plati mai putin decat daca detineti o masina. Chiar daca se pare costisitoare inchirierea unei masini, este mult mai ieftina decat detinerea unei masinii.

Calatorie ieftina

Nu merita sa conduci masina proprie daca intentionezi sa conduci mai mult de patru ore pentru a ajunge la destinatie, mai ales, daca veti calatori cu copiii; va va fi mai convenabil sa combinati zboruri low cost si sa inchiriati o masina la aeroport. In plus, calatoria este mai scurta. Timpul lung de conducere creste riscul unui accident si veti ajunge la destinatie obositi si infometati. Trebuie sa luati in considerare greutatea bagajelor, opririle, combustibilul si chiar si cheltuielile pentru camerele de hotel.