autoleasing

Dificultatile de achizitie a vehiculelor noi, precum si ratele ridicate la imprumuturi auto, fac din leasing auto de la Elite Cars Leasing, o oportunitate excelenta pentru modernizarea parcului auto.  Cumpararea vehiculelor in leasing de la firma  Elite Cars Leasing are loc dupa incheierea unui contract de leasing, in care imprumutatul (locatarul) este obligat sa-si plateasca costurile in termenul prevazut. Autovehiculul in sine, este detinut de firma de leasing pana la achitarea intregii sume.

Cresterea contractelor de leasing auto

Cresterea numarului de vehicule achizitionate in leasing se datoreaza faptului ca anterior aceasta oportunitate era oferita numai persoanelor juridice, iar acum persoanele fizice o pot utiliza deopotriva. In acelasi timp, procedura de inregistrare este simplificata la maxim. Leasingul auto reprezinta aproximativ 10% din piata vanzarilor de automobile. Contractul de leasingul auto de la Elite Cars Leasing este unul dintre cele mai relevante oportunitati de a cumpara masini noi pentru uz personal si pentru companii. Avand in vedere scaderea veniturilor persoanelor fizice si a proceselor de criza din industria auto, este foarte probabil ca producatorii insisi sa foloseasca leasingul ca instrument suplimentar pentru a creste vanzarile.

Leasingul auto este relevant si pentru industriile auto conexe (statii de service, ateliere de reparatii mobile etc.), deoarece le ofera o sansa de modernizare a echipamentelor, aducand calitatea muncii la un nivel superior si modern. De asemenea, este deosebit de important sa stii ca, leasingul auto de la Elite Cars Leasing este mult mai profitabil decat imprumutul bancar.

Leasing auto pentru companii

Datorita faptului ca nu intotdeauna companiile, in special cele noi, dispun de fondurile necesare pentru achizitionarea de masini noi, leasingul auto este o solutie excelenta. Acesta permite utilizarea masinilor moderne in exploatare, crescand astfel competitivitatea afacerii. Practic, companiile si firmele achizitioneaza diverse camioane (autobasculante, macarale) si vehicule comerciale (autoutilitare), precum si echipamente pentru ateliere de reparatii auto. De exemplu, masinile pentru transportul de pasageri sunt deseori achizitionate prin leasing auto, ceea ce asigura un profit.

Leasing auto pentru persoane fizice

Leasingul auto este asigurat prin cooperare cu firma Elite Cars Leasing, institutie financiara, debitor (locatar) si furnizor (producator auto, dealer, vanzator). Pentru a face o achizitie de masini in leasing, ai nevoie, in principal, de o cerere, CI, precum si de o adeverinta care sa ateste o sursa permanenta de venit. Cererea este de obicei luata in considerare in termen de una, doua zile. Mai departe, printre altele, sunt discutate conditiile de plata, plata in avans si conditiile de intretinere a masinilor.